Priskilla Interieur

Op deze pagina vind je een overzicht van wat wij voor u en uw huis kunnen betekenen. Vind je toch net niet wat je zoekt ? Aarzel dan niet ons te contacteren via de contact pagina.

Interieur design voor
Uw huis

Gordijnen, optreksystemen, kussens, zonneschermen,....

Hieronder vind je een klein beperkt overzicht van de diensten die wij aanbieden. Tevens werken we uiteraard ook samen met je interieurarchitect(e) om zo de gewenste sfeer in zijn totaliteit te verzorgen

Aarzel dan ook niet ons te contacteren bij vragen !

Een overzichtje van de interieuronderdelen die we voor U kunnen vormgeven

Gordijnen
Vouwgordijnen groot en klein, gevoerd en niet gevoerd. Deze kunnen gemaakt worden in alle breedtes en hoogtes naar wens van de klant. Deze kunnen telkens ook met elektrische bediending. Dit geldt ook voor de paneelgordijnen.
Kussens
We kunnen je kussens van je bestaande interieur ook overtrekken om ze te laten matchen met je nieuwe gordijnen, nieuwe behang en nieuwe interieurconcept. Ook speciale vormen worden door ons graag verzorgd.
Optreksystemen
Het ene optreksysteem is het andere niet natuurlijk, daarom ook dat wij uitsluitend werken met kwaliteits materialen. Dit zorgt ervoor dat wij kunnen werken met grote overbruggingen en ook tevens electromotorische sturing kunnen aanbieden op onze optreksystemen. Dit houdt in dat je je interieur concept en zelfs domotica kan laten integreren met je mooie en handige optrekgordijnen.
Diversen
Strikt genomen staan we open voor alle interieurideeen en bekijken we graag wat we voor jullie kunnen betekenen. Aarzel dan ook niet om ons te contacteren bij vragen die je niet op deze site beantwoord vindt.