Project  /

Gordijnen

Optrek systemen

Kussens

Diversen

Welkom op onze website

Voor alles in je interieur moet je bij Priskilla zijn.

Ik ben Priskilla, en al jaren bezig met interieur. In wezen is het allemaal begonnen met een hobby als naaister, deze passie is zo gegroeid dat ik er mijn beroep van gemaakt heb. Interieur spreekt me erg aan vooral de landelijke en brocante stijl.

Vouwgordijnen groot en klein, gevoerd en niet gevoerd. Deze kunnen gemaakt worden in alle breedtes en hoogtes naar wens van de klant. Deze kunnen telkens ook met elektrische bediending. Dit geldt ook voor de paneelgordijnen.

Zo kan ook alles in assorti met je overgordijnen, vouw of paneelgordijnen, bijpassende kussentjes, zitkussens en banken, zelfs voor het her-stofferen van je oude stoeltjes.

Recente Fotos

Wie ben ik ?

Priskilla Marshall
Liefhebster van interieur decoratie in zijn algemeen en enorm gedreven als het gaat over het vertalen van de gewenste sfeer in huis. De combinatie van gordijnen, optreksystemen, kussens en andere interieuraspecten werk ik graag met jou of je interieurarchitect(e) uit tot in het kleinste detail. Vragen ? Aarzel dan niet me te contacteren via de contact pagina.